Medilaser Open Meilahden liikuntakeskuksella 22.10.

Epicondylitis on Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijoiden tennis- ja sulkapallokerho. Järjestimme lauantaina 22.10.2016 opiskelijoillemme sulkapallotapahtuma Medilaser Openin Meilahden liikuntakeskuksella. Kyseessä oli silmäkirurgiaklinikka Medilaser Oy:n sponsoroima sporttinen päivä täynnä sulkapalloa.

Medilaserin kautta saimme yhteistyöhön myös Suomen Sulkapalloliiton ja huippusulkapalloilija Eetu Heinon! Sulkapalloliitto lainasi laadukkaat välineet koko päiväksi. Sulkapallovälineille ja Eetun opeille tulikin päivän aikana paljon käyttöä. Päivä keräsi suuren suosion ja kaiken kaikkiaan päivän aikana sulkapalloa kävi pelaamassa ja kokeilemassa 70 innokasta lääketieteilijää.

medilaser-open-2
Eetu Heino opastamassa Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijoita

Päivä alkoi Eetu Heinon vetämällä alkulämmittelyllä. Kymmenen minuutin verryttely sai kummasti jo hien virtaamaan. Päivä jatkui sulkapalloa pelaten joko rennosti kavereiden kanssa pallotellen tai vähän kilpailuhenkisemmin kilpasarjassa pelaten. Eetu Heino piti myös sulkapalloklinikkaa, jossa sai käydä kysymässä vinkkejä omaan peliin, ja uskalsipa joku käydä häntä haastamassakin. Pelien jälkeen ja lopputulosten ratkettua vuorossa oli vielä Medilaserin tietoisku silmäkirurgiasta sekä sauna ja ruokailu.

Kerhomme järjesti tapahtuman ensimmäistä kertaa. Sulkapallopäivä sai erinomaista palautetta osallistujilta, ja toiveissa on järjestää se ensi vuonna uudelleen!

medilaser-open-3
Medilaser Open vauhdissa

Kiitämme Medilaser Oy:tä, Suomen Sulkapalloliittoa ja Eetu Heinoa hienon tapahtuman mahdollistamisesta!

medilaser-logo

Teksti ja kuvat: Epicondylitis