Anton Kaisti

Anton-Kaisti-Rio-kortti-2015Anton Kaisti
s. 17.5.1992
HBC

Anton Kaisti opiskelee tällä hetkellä Aalto-yliopistossa. Tämän lisäksi hän on yksi suomalaisen sulkapallon nuorista lupauksista. Parhaimpina meriitteinä sulkapallosta on hänelle kertynyt mm. alle 19-vuotiaiden triplasuomenmestaruus vuonna 2011. Anton on voittanut sekanelinpelissä Viron ja Irlannin kansainväliset kisat yhdessä Jenny Nyströmin kanssa sekä Bulgarian ja Turkin kansainväliset kisat yhdessä bulgarialaisen Gabriela Stoevan kanssa. Kansianvälisten kisojen voittoja Antonilla on yhteensä 8, joista yksi on miesten kaksinpelissä Viron avoimissa 2015. Hänellä on myös hallussaan suomenmestaruus miesten kaksinpelissä vuosimallia 2015.

Antonin palkintokaapissa on myös miesjoukkueiden EM-kilpailujen pronssimitali helmikuulta 2014.
Rion ja vuoden 2020 olympialaisissa menestyminen siintävät Antonin mielessä mietittäessä tulevaisuuden tavoitteita. Hän tiedostaakin, että harjoitella pitää erittäin kovaa ja kisata ympäri maailman kovissa kisoissa, jotta tavoitteet saavutetaan. Hyvän porukan kanssa matkustaminen kisamatkoille onkin yksi Antonin lempiasioista sulkapallossa ja tällaisiin reissuihin liittyy parhaat muistot.

Yhtenä Antonin tavoitteista on myös olla jossain vaiheessa vaatimattomasti maailman paras. Tällä hetkellä hän laskee vahvuuksikseen vahvat lyönnin ja käden, liikkumisessa Anton puolestaan löytää vielä parantamisen varaa.

Antonin kilpailuprofiilia voit seurata täällä.