Joonas Korhonen

Joonas KorhonenJoonas-Korhonen-Rio-kortti-
s. 23.8.1994
ÖIF

Joonas Korhosen sulkapalloura alkoi vuonna 2003 hänen kotinsa lähellä sijainneessa hallissa. Joonaksen tuttavaperhe lahjoitti hänen perheelleen ilmaisvuoroja kyseiseen halliin. Siellä hänen pelatessaan kentän laidalta pelejä seurannut Jukka Pessala tuli ehdottamaan Joonakselle, että tämä tulisi seuran mukana treenaamaan. Näin Joonas tekikin ja tällä hetkellä hän on yksi Suomen lupaavista sulkapallonuorista.

Sulkapallon lisäksi Joonas on harrastanut tennistä ja jalkapalloa. Sulkapallo vei kuitenkin voiton, koska tennis ei vain innostanut ja Joonaksen mielestä jalkapallossa oli liikaa muita ”sähläreitä” kentällä samaan aikaan.

Mäkelänrinteen urheilulukiosta valmistunut Joonas panostaa sulkapalloon täysillä saavuttaakseen täyden potentiaalinsa lajissa. Oman valmentautumisen lisäksi hän toimii sulkapallovalmentajana. Tähän mennessä hänen uransa paras sijoitus on SM-kisoissa selviytyminen semifinaaliin. Tulevaisuudessa voidaan odottaa vielä parempia sijoituksia, myös kansainvälisellä tasolla.

Vahvuuksikseen hän laskee hyvän verkkopelin, kestävyyden ja puolustuspelaamisen. Heikkouksien kohdalla nuori mies toteaa yksinkertaisesti, että kaikkea voi parantaa.

Joonaksen kilpailuprofiilia voit seurata