Kalle Koljonen

Kalle KoljonenKalle-Koljonen-Rio-kortti-2015
s. 26.2.1994
ÖIF

6-vuotiaana sulkapallon aloittaneen Kallen tavoitteena on päästä myös aikuisissa Euroopan sekä maailman huipulle. Menestyminen olympialaisissa on myös yksi Kallen päätavoitteista urallaan. Jo tähän mennessä sulkapallo on tarjonnut Kallelle niin paljon hyviä muistoja, ettei hän pysty sanomaan, mitkä niistä ovat parhaita.

Yksi parhaista on varmaankin miesjoukkueiden EM-kilpailujen pronssimitali, joka koristaa Kallen palkintokaappia. Myös hänen ensimmäisen kansainvälisen kisan voitto Unkarin kansainvälisessä sulkapalloturnauksessa 1.11.2015, lukeutuu uskottavasti mukaan parhaimpiin muistoihin. Kalle on myös valittu kolmesti Euroopan Sulkapalloliiton Tulevaisuuden tähdet-ohjelmaan (Future Stars). Ohjelmaan valittiin 24 lupaavaa nuorta eurooppalaista pelaajaa, joita Euroopan Sulkapalloliitto haluaa tukea.

Kalle laskee vahvuuksikseen sulkapallossa periksiantamattomuuden kisatilanteissa. Kisoissa hän pystyy saamaan aina itsestään kaiken irti. Harjoittelupuolella on puolestaan Kallen itsensä mukaan vielä kehitettävää. Hän ei ole se tunnollisin harjoittelija ja itsekurissa on myös parannettavaa. Hän tiedostaa kuitenkin nämä asiat ja pyrkiikin tekemään töitä niiden kehittämiseksi oikeaan suuntaan.

Kallen kilpailuprofiilia voi seurata täällä.