Yritysyhteistyö

yritysyhteistyö_heinonen Rio Team

Rio Teamin yhteistyökumppani

Yrityksille tarjotaan mahdollisuus olla mukana nostamassa suomalainen huippusulkapallo uudelle tasolle. Samalla yritys aktivoi henkilöstönsä ja/tai asiakkaidensa liikuntaa. Yritys pääsee myös verkottumaan muiden kumppaneiden kanssa yhteisissä tapahtumissa.

Kumppanit mahdollistavat Rio Teamiläisten parhaan mahdollisen valmistautumisen Olympialaisiin 2016 ja 2020 sekä tavoitteiden saavuttamisen! Tuki käytetään:
– Pelaajien kansainvälisiin kisamatkoihin
– Monipuoliseen valmennukseen sekä valmennuksen osa-alueiden asiantuntijoihin

Etuja yhteistyön muodossa:
– Yritysten verkosto – 8 kumppania eri toimialoilta
– Kumppanilla 1-2 kummiurheilijaa johon tiivis suhde
– Yritysten verkostotapahtumat 2/vuosi, isäntä vuorottelee
– Yrityksen oma Virtaa sulkapallosta tapahtuma 1/vuosi

Näkyvyys Rio Teamin viestinnässä laajasti tapahtumissa ja materiaaleissa

8.8.2012, Jouni Saarinen, Ilmarinen
Rio-hanke tarjoaa Ilmariselle uudenlaisen alustan helposti hyödynnettäville markkinointitoimenpiteille. Odotamme innolla uutta yhteistyötä.

22.1.2013, Risto Iivonen, Rantalainen Oy Helsinki
Rantalainen Oy haluaa olla tukemassa nuoria ja tavoitteellisia ihmisiä. Menestyksen takana on aina kovaa työtä riippumatta mikä on valitsemamme laji. Rio Teamin nuoret näyttävät, että asettamalla tavoitteet korkealle, tekemällä ahkerasti töitä ja uskomalla itseensä voi tavoitella unelmia. Tästä voimme myös itse ottaa oppia Rantalainen Oy:ssä.

19.3.2014, Heikki Hirvonen, Pohjola Rakennus Oy
Ketteryys ja yrittäjähenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia niin Pohjola Rakennus Oy:ssä kuin sulkapalloilussa. Pohjola Rakennus Oy on mielellään mukana tukemassa Rio Team -joukkueen nuorten lahjakkaiden huippusulkapalloilijoiden valmentautumista olympiakisoihin 2016.

25.5.2015, Asko Koskinen, Medilaser
Olemme etsineet meidän Rio-sateenvarjon alle useita lajeja, jotka tähtäävät vuoden 2016 olympialaisiin. Sulkapallo on yksi niistä lajeista, joka on matkalla Rioon ja haluamme edistää sitä matkaa. Urheilu on yksi osa Medilaseria ja tahdomme olla osana tukemassa Suomalaista urheilua.
Rio Teamin tapahtumakumppani

Yritykselle räätälöidään henkilöstö-/asiakastapahtuma, jossa Rio Teamin pelaajat opettavat sulkapallon perusteita tai pidemmälle vietyjä tekniikoita. Tapahtumaan voi lisätä halutun Rio Teamin asiantuntijan luennon kyseisestä osa-alueesta.

Tässä esimerkkejä Rio-tapahtumista:

18.12.2014, HiQ
Lue juttu tästä

17.11.2014, Rantalainen Oy Helsinki
Lue juttu tästä

29.8.2013, PricewaterhouseCoopers Oy
Lue juttu täältä.

15.10.2013, Rantalainen Oy Helsinki
Lue juttu täältä.

8.2.2014, Ilmarinen
Lue juttu täältä.
Yhteys: Mika Heinonen, mika.heinonen(at)sulkapallo.fi, 040 5269949