Medilaser Oy

 

Medilaser Oy on suomalainen, yksityinen silmäklinikka 11 paikkakunnalla. Medilaser tarjoaa korkean teknologian silmäkirurgisia ratkaisuja lähes kaikkiin näkemisen ongelmiin. Kilpaurheilijat ja aktiiviset liikunnan harrastajat ovat asiakasryhmä, joille näönkorjausleikkaus tuo usein mittaamatonta lisäarvoa sekä urheiluun että arkielämään.

www.medilaser.fi

Eiran lääkäriasema

Medilaserin yhteistyökumppani pääkaupunkiseudulla on Eiran lääkäriasema.

Eiran lääkäriasema ja sairaala tarjoaa kattavien silmäkirurgisten palvelujen lisäksi myös monipuolisia erikois- ja yleislääkäripalveluja sekä kirurgisia palveluja Etelä-Helsingissä, Eiran kaupunginosassa.

www.eiransairaala.fi

Medilaser Oy ja Eiran Sairaala tulevat sopimuskaudella olemaan mukana Rio Teamin tapahtumissa sekä kisoissa ja ovat mukana kannustamassa joukkuetta kohti menestystä!

”Olemme etsineet meidän Rio-sateenvarjon alle useita lajeja, jotka tähtäävät vuoden 2016 olympialaisiin. Sulkapallo on yksi niistä lajeista, joka on matkalla Rioon ja haluamme edistää sitä matkaa. Urheilu on yksi osa Medilaseria ja tahdomme olla osana tukemassa Suomalaista urheilua.” Näin kuvaili Medilaserin toimitusjohtaja Asko Koskinen.


Kuvassa Medilaserin toimitusjohtaja Asko Koskinen

Yhteistyöstä tiedotettiin 26.11.2014 tässä